La nostra empresa

Servei de reparació

Productes

Reparació d’ hidronetejadores a Reus i Tarragona

Al Taller Capdevila S.L. som especialistes en bobinatge de motors i reparació d’hidronetejadores a Reus i Tarragona. Els oferim tot tipus de serveis professionals per ajudar a que la seva tasca industrial sigui molt més admisible.

Les nostres especialitats

Tenim una àmplia experiencia amb el sector de la reparació de bombes, motors i màquines auxiliars. Les reparacions d’aquesta maquinària ens ha convertit, en els últims 50 anys, en un dels tallers amb el major nombre de clients a Reus.


És important recordar que el bobinatge de motors i la revisió contínua de la seva maquinària repercuteix directament en un augment de la seva efectivitat. La nostra plantilla destaca pel seu ampli coneixement del sector, el que la converteix en una plantilla d’experts que detecten qualsevol problema en el menor temps posible.

Ens desplacem a la seva empresa per analitzar el problema on ens indiqui. Estem a la seva disposició per aconseguir sempre un resultat a l’alçada de les circumstàncies.

Només ha de contactar amb nosaltres, per telèfon o per correu electrònic, per què comencem el procés que ha d’acabar amb la reparació més eficaç per la seva maquinària. Ens apassiona la nostra feina i ens hem convertit en especialistes en bobinatge de motors gràcies a la nostra tenacitat i esforç continu. Descobreix la nostra professionalitat, converteixe’ns en el seu millor suport per seguir evolucionant davant del seu negoci.

Necessita un taller industrial a Reus i Tarragona? Vingui a visitar-nos!

La nostra empresa

Un lloc on volem que els nostres clients se sentin a gust i que siguin partícips del servei que els oferim. Taller Capdevila S.L. L’empresa de Reus i Tarragona on podrà trobar, entre altres serveis de bobinatge de motors o reparacions electromecàniques. A més a més treballem amb les millors marques del mercat, per què a més de varietat, tingui la possibilitat d’escollir una solución que s’adapti a la seva necessitat.

Reparacions

Al nostre taller som capaços de reparar qualsevol marca de compressors i generadors, així com el bobinatge de motors. Això ens fa molt competitius pel que fa la resta de tallers, ja que, podem donar una solució a la mida de la seva necessitat, sense necessitat de canviar de lloc de reparació. Igualment som especialistes amb la reparació de bombes d’aigua, motors elèctrics i de qualsevol altra maquinària que disposi.

Materials

Per les nostres reparacions sempre utilitzem materials de qualitat contrastada, que siguin els adequats en cada momento i situación, per què sigui pel gust dels nostres clients. Per això tots compleixen amb la norma ISO corresponent.

Vendes

També som especialistes en la venda de maquinària i motors en general. Treballem amb les millors marques de cada sector, com per exemple, ABB, BLOCH, ESPA, JARDINO…oferint als nostres clients tot un catàleg de productes de qualsevol dels proveïdors. No només maquinària, si no també altres dispositius com trepants, podran ser trobats a les nostres instal·lacions, posant a l’abastdels nostres clients un servei integral de productes per qualsevol ocasió o necessitat. Sabem que oferim un servei prevenda i postvenda dels millors del mercat perquè els nostres clients ens ho retroalimenten amb les seves repetides visites i petició de serveis i compres a la nostra empresa.

Si necessita realizar algún tipus de reparació electromecànica, Taller Capdevila S.L. de Reus i Tarragona és el seu destí. Amb tot, no oblidi que al Taller Capdevila, S.L. estem disposats en ajudar-lo, en assessorar-lo en qualsevol momento, i a proporcionar-li i buscar-li qualsevol producte que necessiti. Truqui’ns!

© 2021 Taller Capdevila S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital