Reparació de motors a Reus i Tarragona

Reparació de motors

Les avaries de motors tenen solución, si busques reparació de motors a Reus i Tarragona, no ho dubtis, a Taller Capdevila S.L. t’oferim la solución que més s’ajusta a les teves necessitats. Estem especialitzats en reparacions de tota mena de màquines mecàniques, contem amb més de 50 anys al sector, mantenint i allargant la vida dels motors, per què recuperin la seva funció el més aviat possible.

Aquests són entre d’altres els serveis de reparació de motors que oferim:

1. Manteniment de motors elèctrics.

2. Reparació de motors elèctrics.

3. Reparació de bombes.

4. Reparació de motors i de màquines auxiliars.

5. Bobinatge de motors.

6. Reparacions d’eines portàtils i motors elèctrics.

La vida d’un motor depèn de dos factors clau, el manteniment i les reparacions. Si vols que el teu motor segueixi funcionant durant molts més anys, compte amb nosaltres. Els nostres professionals s’encarreguen de que el teu motor recuperi la seva potència, per això comptem amb eines especialitzades i amplis coneixements en varies marques com: LEGNA, KSB, MACROZA, LAVOR, MAKITA, KÄRCHER, DISBER, ESPA, NILFISK, KRÜGER, ITUR, EBARA entre moltes altres.


La reparació d’un motor no és una tasca senzilla, són centenars els components que intervenen al seu bon funcionament del motor, des de les vàlvules fins els cilindres, passant per les bugies. Per això un diagnòstic encertat del motiu de l’averia és vital, per estalviar temps i diners en la reparació del motor. Per això contem amb els millors professionals per oferir-te un servei de gran qualitat a bon preu.

Aquests són els serveis de reparació de motors que oferim.