Servei de reparació de maquinària a Reus i Tarragona, la nostra experiència ens avala.

Reparació de maquinària

Si estàs buscant ajuda amb algún problema en motors, bombes o màquines auxiliars, al Taller Capdevila S.L., a la localitat de Reus, tenim una àmplia experiència en la reparació de maquinària.

La nostra empresa compta amb l’aval que et dónen els més de 50 anys d’experiència amb el sector ajudant a varis clients en temes de reparació, fent la nostra feina d’una forma eficaç i professional sense oblidar-nos de l’atenció al detall. És per això que els materials i productes que utilitzem a l’hora de treballar estan dins de les normes ISO de qualitat.


Oferim serveis de reparació electromecànica per diferents marques de productes com bombes o maquinària, ja siguin d’ús professional o domèstic entre els que trobem com, KÄRCHER, ABB o ESPA. Aquestes marques es caracteritzen per els seus sistemes de rentat de vehïcles i de neteja industrial; així com per els seus motors (de corrent contínua, baixa tensió o síncrons per exemple); i per les seves bombes (senzilles, dobles o submergibles multicel·lulars o de drenatge).També contem amb equips per manteniment de terres. Si formes part d’aquest món de la maquinària i t’has vist davant d’un problema que no saps resoldre, pot ser la nostra plantilla pot ajudar-te a fer-ho.

Al Taller Capdevila S.L. som especialistes en bobinatge de motors, parlem per aconseguir créixer junts!

© 2021 Taller Capdevila S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital