Reparació de bombes a Reus i Tarragona

Reparació de bombes

Com empresa de reparació de bombes a Reus i Tarragona, des de Taller Capdevila S.L. ens posem a la teva disposició i t’oferim els nostres serveis relacionats amb la reparació de bombes així com en els diferents motors i màquines auxiliars. Les bombes són una de les nostres especialitats, d’aquí ve que siguem una empresa de referència a la zona.


A més, contem amb més de 50 anys d’experiència amb el sector i es per això que contem amb la confiança dels clients de la zona, que confien en nosaltres per oferir un servei professional així com un suport tècnic basat en la fiabilitat, la rapidesa i, sobre tot, l’eficàcia. De fet, la nostra màxima, és que els nostres clients acabin sempre amb la major satisfacció possible.

SERVEIS

Disposem d’un complet equip multidisciplinari i equipat amb tots els materials per dur a terme qualsevol tipus de reparació, quedant centrats en les bombes, motors i màquines auxiliars. Per altra banda, no ens importa la complexitat del projecte doncs sempre trobem la millor solución per el client i la major forma d’actuar al menor temps possible.

D’aquesta manera, tenim la millor solución per tu, perquè no hi ha bomba ni motor que no coneguem. A més, oferim un servei totalment complet i professional amb els millors materials i amb un preu totalment competitiu i a l’abast de qualsevol persona.

© 2021 Taller Capdevila S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital