Reparació maquinària portátil a Reus i Tarragona

Servei de reparació

Servei de reparació de maquinària portàtil i tota classe de bombes, de motors i de màquines auxiliars a Reus i Tarragona, de la millor qualitat, ho podràs trovar a Taller Capdevila S.L. Contem amb més de anys d’experiència amb el sector i l’aval de centenars de clients satisfets amb els treballs que duem a terme amb tota la fiabilitat, rapidesa i eficàcia possibles.

Disposem d’un equip de professionals multidisciplinar, el que ens permet poder efectuar qualsevol tipus de reparació sigui de l’índole que sigui, i independentment de la complexitat que aquesta pugui requerir en un principi. Gràcies a l’experiència i coneixements adquirits, reparem qualsevol marca de generadors i compressors.


Estem especialitzats amb el bobinatge de motors i en aquest àmbit som un servei tècnic autoritzat d’un ampli ventall de marques relacionades amb la fabricació de bombes, de motors i de màquines auxiliars. És el cas de LEGNA, MAKITA, MACROZA, LAVOR, NILFISK, KÄRCHER, DISBER, ESPA, KRÜGER, KSB ITUR, EBARA o compressors PINTUC, entre les més rellevants.


També som servei tècnic autoritzat per el manteniment, revisió i reparació de tot tipus d’instal·lacions electromecàniques d’una gran varietat de marques, destacant entre les mateixes algunes líders amb el sector, com ABB, BLOCH, NILFISK ALTO, EBARA, KÄRCHER, BOSCH, DAB, HITACHI, BLACK&DECKER O KRÜGER.


Les reparacions que efectuem al nostre taller ofereixen sempre la millor garantía, degut a que els materials i producte que subministren els nostres proveïdors, com per exemple, varnissos, rodaments i tota classe de recanvis, compleixen tots els estàndards requerits per les normes ISO. I sempre les duem a terme al menor cost possible per els nostres clients, aconseguint la seva plena satisfacció.


Contacta amb nosaltres per saber més sobre tots els serveis que posema la teva disposició i obtenir el teu pressupost, a mida de les teves instal·lacions, sense cap mena de compromís. Vine a coneixe’ns!

Visita Taller Capdevila S.L. per posar a punt les teves bombes, motors i màquines auxiliars al millor preu.

© 2021 Taller Capdevila S.L. Tots els drets reservats
Produït per BeeDigital